Keramiskā pārklājuma grils bārbekjū steiku gatavošanai

Kādēļ iegādāties grilu ar keramisko pārklājumu steiku un bārbekjū ēdienu gatavošanai? Bet kāpēc cilvēki pērk mangali, lai gan gaļu var pagatavot arī uz parastas plīts? Kāpēc cilvēki, cepot olu pat uz nepiedegošas virsmas, izmanto sviestu?
Tāpēc, ka tā ir garšīgāk!

Kas gan var būt labāks par gaļas gatavošanu svaigā gaisā? Iztēlojieties neaizmirstamās izjūtas, kad svaigs gaiss mijas ar kvēlojošo ogļu dūmu aromātu, piesātinātu ar ceptas gaļas smaržu. Ikviens pazīst valdzinošo smaržu, kas rosina apetīti un no kuras tek siekalas, kā arī sajūtu, kad mēs sakām: “Esmu tik izsalcis, ka varētu zirgu apēst!”

Steika pagatavošana, bārbekjū grils ar keramisko pārklājumu

Steika pagatavošana, bārbekjū grils ar keramisko pārklājumu

Ja nogaršosiet gaļu, kas pagatavota uz grila ar keramisko pārklājumu, tad sapratīsiet, ka tā ir kulinārijas šedevrs, ko gribas ēst atkal un atkal. Šī vēlme līdzinās atkarībai, kura ir ne tikai patīkama, bet arī sniedz labumu organismam.

Man garšo veikalā grilēta vistiņa. Jau pie ieejas var just apbrūninātās garoziņas hipnotizējošo smaržu, kas vilina un rosina apetīti. Nav iespējams tik garšīgi pagatavot mājas apstākļos. Taču cik pārsteigts es biju, kad nogaršoju vistiņu, kas pagatavota uz “KAMADO” keramiskā grila! Un uz šī grila pagatavotu steiku garša ir nesalīdzināma ar steikiem, kas gatavoti uz bārbekjū.

Metāliskie grili der tam, lai uzceptu burgeru vai balto vistas krūtiņu, taču nekam vairāk. Un rezultāts līdzināsies ātrās ēstuves produktam: pagatavots ātri, pēc viena standarta un sātīgi.

Gaļa, kas ir pagatavota uz keramiskā grila “KAMADO” – tas ir restorāna cienīgs produkts, ar bagātīgu garšu un daudzveidīgs, jo šis apbrīnojamais grils ir radīts, lai kūpinātu, apceptu un saceptu jebkura veida gaļu, zivis un daudz dažādus produktus.

Rezultāts tiek panākts ar to, ka grilam ar keramisko pārklājumu piemīt tālāk uzskaitītās īpašības.

1. Gaisa padeves regulēšana, kas gatavošanas laikā piekļūst gaļai, ēdienu keramiskajā krāsnī padara sulīgāku, tā garšu – piesātinātāku, kā arī piešķir izsmalcinātību, atšķirībā no tās gaļas, kas tiek gatavota metāliskā grilā.
2. Gatavošanas laikā tiek uzturēta vienmērīga siltumnoturība biezo keramisko sienu dēļ, kas izolējot saglabā karsto temperatūru iekšpusē, stipri neuzkarsējot krāsni no ārpuses, tāpēc nav jābaidās tai pieskarties.
3. Laika pārbaudi izturējis dizains, ko pilnveidojuši mūsdienu inženieri, nodrošina siltuma cirkulāciju krāsns iekšpusē un kontrolē temperatūru ar īpašu precizitāti.
4. Kupolveida vāks aizvērtā pozīcijā cepšanas laikā ļauj karstumam izkļūt gan no augšpuses, gan apakšpuses, no oglēm zem restes.
5. Keramikas īpašības kopā ar vāka hermētisko blīvumu saglabā produktu dabīgās garšas īpatnības, mitrumu un sulīgumu, kas ēdienam piešķir vislabāko garšu, un gatavošanas laikā novērš un samazina iespēju produktus pārcept.
6. Vēl viena būtiska atšķirība starp keramiskajām krāsnīm un citiem griliem ir tā, ka ēdiens “KAMADO” grilā iegūst īpašu garšu un faktūru pateicoties tam, ka tas tiek gatavots tikai uz dabīgām gabalveida kokoglēm.
Atšķirībā no presētām oglēm, gabalveida kokogles nesatur piemaisījumus, ķimikālijas un naftas blakusproduktus; tas ir tīrs koks, vienkāršā veidā pārvērsts oglē. Rezultātā tas deg bez liekiem netīrumiem, pelniem un piešķir ēdieniem viegli kūpinātu garšu.

Ir pieejami trīs šī grila modeļi:
1. “Joe Jr.”, 34 cm
2. “Classic Joe”, 46 cm
3. “Big Joe”, 61 cm

Vai keramiskais grils ir Jūs ieinteresējis? Mūsu menedžeris sniegs Jums vairāk informācijas jau tagad!

WhatsApp WhatsApp