Restorāniem
Tūkstošiem restorānu ASV un Eiropā keramikas grilus KAMADO JOE ir padarījuši par savu noslēpumu, ar to pārsteidzot savus viesus ar lielisku ēdienu garšu, pievilinot saviem restorāniem arvien lielāku gardēžu skaitu.

Neatkārtojama garša
Metāla griliem, vai tie darbojas uz oglēm, gāzi vai elektrību, piemīt siltumvadītspēja, un ēdiena gatavošanas procesa laikā tie ātri zaudē siltumu un iztvaicē mitrumu, tā kā ēdiena gatavošana metāla grilos notiek tikai uz ogļu karstuma vai sildelementa rēķina. Rezultātā viss produkta mitrums iztvaiko, un produkta svars sarūk, zaudējot savu sulīgumu.
Taču keramikas grilā KAMADO JOE produktu karsē ne tikai ogļu izstarotais infrasarkanais starojums, bet arī no grila karstajām keramikas sieniņām atstarotais siltums un siltā gaisa plūsma, kas cirkulē grila iekšpusē. Turklāt keramikas grils neizdala siltumu un neiztvaicē no produktiem mitrumu. Gaļai izveidojas garda garoziņa, saglabājot sulīgumu un brīnišķīgu aromātu.

Minimāls produkta apjoma samazinājums
Pateicoties iepriekš aprakstītajām keramikas īpašībām, unikālajai grila uzbūvei un darba principiem, gatavošanas laikā produkts gandrīz nemaz nezaudē svaru.

Neticams ēdiena pagatavošanas ātrums
Keramikas grilā KAMADO JOE notiek pilnīga ogļu sadegšana, un grila iekšienē cirkulējošā gaisa skābekļa daudzums ir tik neliels, ka pie augstām temperatūrām produkts neoksidējas un attiecīgi tā virsma nepārogļojas. Rezultātā ēdiena pagatavošanas ātrums ievērojami palielinās.
Piemēram, steiku „Filet Mignon” grilā KAMADO JOE ir pietiekami gatavot tikai 3 minūtes no katras puses pie 270˚C temperatūras, lai iegūtu „medium” pakāpes steiku.

Lietošanas ergonomika un ērtums
Gatavot ar grilu KAMADO JOE ir neticami viegli. Temperatūra ir ļoti viegli regulējama ar augšējā un apakšējā aizvirtņa palīdzību, bet ar elektroniskā termometra palīdzību Jūs varat kontrolēt temperatūru reālajā laikā ne tikai grila iekšpusē, bet arī gatavojamā ēdiena iekšienē. Turklāt termometrs signalizēs, kad laiks būs pagājis vai temperatūra izmainījusies.
Ogles grilā KAMADO JOE aizdegas ātri un bez īpašām grūtībām — pietiek ar diviem kociņiem (sērkociņiem), lai ogles aizdedzinātu, un pēc 15 minūtēm Jūsu grils ir gatavs kulinārijas šedevru radīšanai.
Neskatoties uz to, ka KAMADO JOE grilam ir liela platība ēdiena pagatavošanai (līdz 18 steikiem „Filet Mignon”), grils ir pietiekami kompakts un aizņem virtuvē maz vietas. Pašattīrošais KAMADO JOE ir ērts lietošanā un gandrīz nemaz neprasa apkopi. Nav nepieciešamības grilu mazgāt, tā kā viss, kas tajā nokļūst, sadeg pilnībā.
Arī ogles sadeg pilnībā, atstājot tikai nelielu daudzumu pelnu, tāpēc intensīvas lietošanas režīmā restorānā ir pietiekami, ja vienreiz vai divreiz nedēļā pelni tiek iztīrīti ar kruķi no apakšējās atveres.

Ogļu ekonomija
Pateicoties tam, ka KAMADO JOE grilā ēdiens tiek gatavots ne tikai ar ogļu karstumu, bet arī ar siltumu, kas tiek atstarots no grila sienām, ogļu patēriņš keramikas grilā ir līdz 5 reizēm mazāks nekā metāla ogļu grilā. Steiku, zivs un dārzeņu gatavošanas režīmā grils var darboties līdz 5-6 stundām no vietas ar vienu ogļu devu (1,5 – 2 kg), bet kūpināšanas režīmā pie aptuveni 100˚C temperatūras – līdz 36 stundām.

Daudzfunkcionalitāte
KAMADO JOE – tā ir daudzfunkcionāla keramikas ierīce. Šajā grilā neatkārtojamu garšu iegūst ne tikai steiki un gaļas BBQ ēdieni, bet arī aromātiska pica, kūpināta zivs, ribiņas vai stilbiņi, mīksta maize, daudzveidīgi deserti, cepti dārzeņi, tītars, pīle, sivēns un pat zupas keramikas podiņos.
Vārdu sakot – KAMADO JOE apvieno gan grilēšanas, gan grauzdēšanas, gan kūpināšanas, gan itāļu krāsns, gan krievu krāsns iespējas…

KAMADO JOE uzticamība un izturība

KAMADO JOE nodrošina 20 gadu garantiju visām grila keramikas detaļām. Katram grilam ir savs unikāls sērijas numurs, kurš, grilu iegādājoties, tiek piereģistrēts KAMADOJOE.COM serverī.

Открыть чат
Sveiki! Kā mēs varam jums palīdzēt?