Cilvēka statusu nosaka pēc tam piederošajām statusa lietām.
Attiecīgi arī dāvana, kas tiks pasniegta tādam cilvēkam, jāizvērtē pēc diviem jautājumiem.
1. Vai šī dāvana ir piemērota šim cilvēkam, vai tā nepazeminās viņa statusu?
2. Vai šī oriģinālā dāvana paaugstinās cilvēka statusu un vai viņš varēs ar to lepoties?
Visi, kam pieder keramiskais krāns grils, uz šo jautājumu atbild apstiprinoši, jo “KAMADO JOE” – tā jau ir sava veida subkultūra, līdzīgi kā “Apple” ierīces, kā “Harley Davidson” motocikli vai augstās modes dizaineru apģērbi.
Vai jūs joprojām nezināt, ko dāvināt gardēdim? Tie, kam pieder “KAMADO JOE” modelis “Big Joe, 61 cm”, jau zina atbildi uz šo jautājumu bez svārstīšanās.
Līdzīgi kā pastāv automobiļu, jahtu klubi un dažādi fanu klubi, tā pastāv arī elitāri klubi, kas vieno cilvēkus, kas aizraujas ar ēdiena gatavošanu “KAMADO JOE” grilā. Viņi pastāvīgi rīko dažādus pasākumus, tikšanās, degustācijas un sacensības.
Turklāt tā ir brīnišķīga un oriģināla dāvana cilvēkam, kam patīk uzņemt viesus, gatavot dažādus gardumus no visdažādākajiem produktiem, izraisot ciemiņos sajūsmu, jo ēdieni ir viegli pagatavojami, paver plašu lauku iztēlei, vizuāli pievilcīgi un līdzvērtīgi restorānu ēdieniem.
Jāatzīmē, ka jau daudzos Rīgas restorānos tiek izmantoti šis keramiskā grila “KAMADO JOE” modelis “Big Joe”, 61 cm.
Šādu keramisko krāšņu īpašnieku priekšrocība ir tā, ka gatavot iespējams piecos režīmos.
1. Grilēšana. Ja Jums nepieciešams ātri pagatavot gaļu, tas iestatiet maksimāli augstu temperatūru: no 200–320 °С. Šī gatavošanas metode sniedz ātrus, garšīgus un uzticamus rezultātus. Šādi var pagatavot kā cūkgaļas burgerus, tā arī sparģeļus un kukurūzu, cita veida graudaugus un dārzeņus.
2. Stipra apcepšana. Šis režīms paredz iestatīt temperatūru no 250–400 °С Šī metode piešķir neatkārtojamu nokrāsu un aromātu, kas uzreiz nāk prātā, kad iedomājamies par sulīgu steiku, lai cepamā gaļa iegūtu kraukšķīgu, brūnu garoziņu.
3. Sacepšana piedāvā plašāku diapazonu: no 150–400 °С. Ar vienu vienkāršu iestatījumu Jūs varat pārvērst “Kamado Joe” parastā krāsnī. Tā keramiskās sienas notur siltumu, bet apaļā forma nodrošina lielisku gaisa cirkulāciju, radot ideālus apstākļus sacepšanai. Jūs varēsiet pagatavot visu, ko var pagatavot cepeškrāsnī, sākot no gardām picām un ogu pīrāgiem līdz pat svaigai un kraukšķīgai maizei.
4. Vienmērīga caurcepšana. Sulīgs un maigs no iekšpuses, kraukšķīgs un aromātisks no ārpuses – lūk, vienmērīgas caurcepšanas būtība. Šī metode īpaši labi der, gatavojot lielus ēdienus, piemēram, veselu vistu, cūkas cisku vai dārzeņus. Vidēja temperatūra (150–230 °С) nodrošina lēnu, netiešu sasilšanu, piesātinot ēdienu ar koksnes aromātu un padarot maigu no iekšpuses un ar kraukšķīgu garoziņu ārpusē.
5. Kūpināšana – šī ir ēdiena lēnas gatavošanas metode tās labākajā izpausmē. To parasti iestata kūpināšanas temperatūras diapazonā, kas ir no 105–135 °С, bet nekad zemāk. “Kamado” grila unikālā forma un dizains notur mitrumu, kamēr siltums pakāpeniski mīkstina gaļu, vienlaikus piesātinot to ar kūpinātu aromātu. Protams, gaļa nav vienīgais produkts, ko var kūpināt. Gandrīz visiem produktiem, sākot no zivīm un beidzot ar riekstiem un dārzeņiem, var piešķirt piesātinātu dūmu garšu.
Ir pieejami trīs šī grila modeļi:
1. “Joe Jr.”, 34 cm
2. “Classic Joe”, 46 cm
3. “Big Joe”, 61 cm
Vai keramiskais grils ir Jūs ieinteresējis? Mūsu menedžeris sniegs Jums vairāk informācijas jau tagad!