Ko uzdāvināt jaunlaulātajiem vai arī cilvēkiem kāzu gadadienā, kam jau viss ir? Jādāvina kaut kas oriģināls, ko lietos gan līgavainis, gan līgava, kā vīrs, tā sieva, ikreiz atceroties to brīnišķīgo dienu un Jūs, lietojot Jūsu dāvanu.
Par tādu dāvanu var kļūt ogļu keramiskais krāsns grils “KAMADO JOE”.
”Kamado Joe” – oriģināla kāzu dāvana ar mūža garantiju
Jubilejas svinībās keramiskais grils būs dāvana ar simbolisku domu, ja apsveicat kāzu jubilejā, jo:
• fajansa kāzas – 9 gadi,
• porcelāna kāzas – 20 gadi,
• akmens kāzas – 33 gadi.
Šis grils sevī apvieno multivārāmā katla, grila, mangaļa un kūpinātavas funkcijas.
Ar to varat paveikt visu: dažādā veidā izcept gaļu, pagatavot picas un pat izcept maizi.
“Kamado” krāsns tika radīta Japānā pirms vairāk nekā trīs tūkstošiem gadu kā universāls ēdiena gatavošanas līdzeklis. Otrā Pasaules kara laikā “Kamado” aizveda uz Ameriku un tur, izmantojot NASA tehnoloģijas, tā pirmoreiz ieguva savu jauno veidolu.
Tika saglabāta oriģinālā forma un aerodinamika, bet izmantoti mūsdienīgi materiāli, kas padarīja šo krāsni praktiski mūžīgu.
Japāņu variantā krāsns slikti izturēja augstu temperatūru un pēc pārsimts lietošanas cikliem keramiskā virsma varēja saplīst, bet mūsdienīgais variants spēj izturēt līdz miljonam lietošanas ciklu. Mūsdienu tehnoloģijas mālus apdedzināja tā, ka tie spēja izturēt augstas temperatūras.
Tāpat kā japāņu variants, “KAMADO JOE” krāsns ir veidota pēc termosa principa: iekšpusē tiek maksimāli uzturēts siltums, bet krāsns ārpuse neuzkarst.
Krāsns grila “KAMADO JOE” aerodinamisko īpašību dēļ karstais gaiss gatavotos produktus aptver vienmērīgi no visām pusēm, tāpēc gatavotais ēdiens izdodas viscaur vienlīdz labi.
Lai ēdienu varētu pagatavot dažādos veidos, iespējams iestatīt temperatūras režīmu, ko var viegli uzturēt visu ēdiena gatavošanas laiku.
Piemēram:
• grilēšana no 200–320 °С,
• sacepšana no 150–400 °С,
• apcepšana no 220–280 °С,
• kūpināšana no 105–135 °С.
Ar “Kamado Joe” var pagatavot visu, ko vien vēlatie
Ievērojiet, ka šādā gatavošanas veidā nav vajadzības izmantot eļļu, kas veido kancerogēnas vielas produkta garoziņā. Turklāt pats produkts pagatavotā formā maksimāli satur visas vērtīgās vielas un mikroelementus.
Atsauciet atmiņā, cik svaigi smaržo tikko izmazgāta veļa, kas ir izžāvēta ārā, svaigā gaisā. Vai atcerieties, cik patīkami tādu uzvilkt? Un tam pat klāt nestāv veļa, kas ir žāvēta vannas istabā.
Dabas tīrais gaiss piepilda ēdienu ar dzīvības spēku, kas piešķir ēdienam neatkārtojamu garšu un sniedz prieku ēšanas procesā.
Tādu ēdienu maltītes veicina atslābināšanos, iedveš mieru un atraisa sirsnīgas sarunas. Un tas ir būtiski, lai uzturētu labas attiecības, kas ir stipras ģimenes pamats.
Visi, kas lieto “KAMADO JOE” grilu, apstiprina, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu. Arī paši vīrieši atzīmē, ka viņiem ir parādījusies vēlme gatavot gaļu un zivis, kā arī citus produktus uz “KAMADO JOE” grila. Tas ir tādēļ, ka ēdiens sanāk tikpat labs kā restorānā, un klāt nāk ģimeniskais siltums un mājīgums.
Uz šī grila Jūs varat veikt tālāk minētās darbības.
Grilēšana – šī gatavošanas metode sniedz ātrus, garšīgus un uzticamus rezultātus. Šādi var pagatavot kā cūkgaļas burgerus, tā arī sparģeļus un kukurūzu.
Stipra apcepšana. Šī metode piešķir neatkārtojamu nokrāsu un aromātu, kas uzreiz nāk prātā, kad iedomājamies par sulīgu steiku, lai cepamā gaļa iegūtu kraukšķīgu, brūnu garoziņu.
Sacepšana. Ar vienu vienkāršu iestatījumu Jūs varat pārvērst “Kamado Joe” parastā krāsnī. Tā keramiskās sienas notur siltumu, bet apaļā forma nodrošina lielisku gaisa cirkulāciju, radot ideālus apstākļus sacepšanai. Jūs varēsiet pagatavot visu, ko var pagatavot cepeškrāsnī, sākot no gardām picām un ogu pīrāgiem līdz pat svaigai un kraukšķīgai maizei.
Vienmērīga caurcepšana. Sulīgs un maigs no iekšpuses, kraukšķīgs un aromātisks no ārpuses – lūk, vienmērīgas caurcepšanas būtība. Šī metode īpaši labi der, gatavojot lielus ēdienus, piemēram, veselu vistu, cūkas cisku vai dārzeņus. Vidēja temperatūra (150–230 °С) nodrošina lēnu, netiešu sasilšanu, piesātinot ēdienu ar koksnes aromātu un padarot maigu no iekšpuses un ar kraukšķīgu garoziņu ārpusē.
Kūpināšana. Šī ir ēdiena lēnas gatavošanas metode tās labākajā izpausmē. “Kamado” grila unikālā forma un dizains notur mitrumu, kamēr siltums pakāpeniski mīkstina gaļu, vienlaikus piesātinot to ar kūpinātu aromātu. Protams, gaļa nav vienīgais produkts, ko var kūpināt. Gandrīz visiem produktiem, sākot no zivīm un beidzot ar riekstiem un dārzeņiem, var piešķirt piesātinātu dūmu garšu.
Ja kopā savācas lielāka kompānija, tad vajadzīgs “KAMADO JOE” modelis “CLASSIC 18″ (46 cm)”, kas paredzēts uz 5–7 cilvēkiem.
Arī restorāna “32. augusts” šefpavārs gatavo uz grila “KAMADO JOE” un aicina Jūs izmēģināt viņa receptes, kas ļoti patīk restorāna apmeklētājiem.
Ir pieejami trīs šī grila modeļi:
1. “Joe Jr.”, 34 cm
2. “Classic Joe”, 46 cm
3. “Big Joe”, 61 cm
Vai keramiskais grils ir Jūs ieinteresējis? Mūsu menedžeris sniegs Jums vairāk informācijas jau tagad!