Ja cilvēks ir mednieks, tad viņam gandrīz viss jau ir: dārgas bises, automašīna un visas medībām vajadzīgie papildlietas. Tas ir grūts uzdevums – piemeklēt dāvanu medniekam, jo lēta dāvana te neder, bet ko izvēlēties no dārgākām lietām, lai iepriecinātu mednieku un nekļūdītos?
Ja meklējat dāvanu medniekam, kurš turklāt ir gardēdis, tad mēs zinām, ko viņam dāvināt. Keramiskais krāsns grils “KAMADO JOE” modelis “CLASSIC 18″ (46 cm)” būs tieši tā lieta, ko viņš zemapziņā ir vēlējies jau ilgus gadus, jo ar šo krāsns grilu:
1. var pagatavot ēdienus restorānu kvalitātes līmenī;
2. produkti, kas tiek gatavoti svaigā gaisā, uzņem apkārtējās vides aromātu un iegūst neatkārtojamu garšu;
3. sarunas “KAMADO” krāsns grila tuvumā, kamēr ēdiens gatavojas, kļūst sirsnīgas; gatavotās gaļas aromāts paredz gardu maltīti un ir kā lielisks terapijas seanss, pēc kura ēdiens šķiet vēl garšīgāks.
Ja draugi pēc medībām iet uz pirti, tad krāsns grils “KAMADO” ar tajā garšīgi pagatavoto gaļu sniedz divkāršu prieku par šādu satikšanos. Un satikšanās kļūst par tradīciju.
Gaļu uz tāda krāsns grila var pagatavot vairākos veidos.
1. Grilēšana – gaļas gatavošanas veids, lai iegūtu ātrus, garšīgus un uzticamus rezultātus.
2. Stipra apcepšana – šī metode gaļai piešķir neatkārtojamu nokrāsu un aromātu, kas nāk prātā uzreiz, kad iedomājamies par sulīgu steiku;
3. Sacepšana – krāsns grila keramiskās siena tāpat kā krievu krāsns notur siltumu, bet apaļā forma nodrošina lielisku gaisa cirkulāciju, kas rada ideālus apstākļu gaļas sacepšanai.
4. Vienmērīga caurcepšana – gaļa iekšpusē ir sulīga un maiga, bet no ārpuses – kraukšķīga un aromātiska, kas ir vienmērīgas caurcepšanas būtība. Šī metode ir īpaši piemērota lielu ēdienu, piemēram, veselas pīles, cūkas ciskas vai aļņa kājas gabala gatavošanai.
5. Kūpināšana – šī ir ēdiena lēnas gatavošanas metode tās labākajā izpausmē. “Kamado” grila unikālā forma un dizains saglabā mitrumu, kamēr siltums pakāpeniski mīkstina gaļu, vienlaikus piesātinot to viscaur ar kūpinātu aromātu.
Tādu krāsni ne katrs var atļauties sev nopirkt – tā ir pieejama tikai īstam biznesmenim, kam jau ir šika automašīna, “Apple” ierīces un citi veiksmīga cilvēka atribūti. Krāsns grils “KAMADO” – tas ir jauns atribūts, kas raksturo cilvēku ar ievērojamu statusu.
Mūsdienīgs biznesmenis zina, ka svarīgie jautājumi patiesībā tiek risināti ne pie liela pārrunu galda, bet ērtā kompānijā, kopā atpūšoties. Tieši tāpēc keramiskais grils “KAMADO JOE CLASSIC” ir lielisks palīgrīks pārrunu risināšanai un galvenais – tas ir labs ieguldījums.
Ja cilvēks ir mednieks, tad viņa arsenālā otro vietu nozīmības ziņā pēc dārgas bises ieņem šis veiksmīga cilvēka atribūts.
Ir pieejami trīs šī grila modeļi:
1. “Joe Jr.”, 34 cm
2. “Classic Joe”, 46 cm
3. “Big Joe”, 61 cm
Vai keramiskais grils ir Jūs ieinteresējis? Mūsu menedžeris sniegs Jums vairāk informācijas jau tagad!