Ja makšķerēšanas izbraukumi ilgst vairākas dienas, tad nākas vai nu ēst sviestmaizes, vai arī tērēt daudz laika ēdiena gatavošanai, kas rada zināmas neērtības.
Krāsns grils “KAMADO JOE JR” – tā ir vērtīga dāvana, kas ieviesīs dažādību makšķernieka ēdienkartē, ienesot tajā restorāna cienīgus ēdienus, tai pat laikā ēdiena gatavošana neprasīs daudz laika.
Tā ir vērtīga dāvana makšķerniekam, jo, neizmantojot elektrību, viņš varēs pagatavot visus ēdienus, ko var pagatavot multivārāmajā katlā, kā arī izmantot grila, mangaļa un kūpinātavas iespējas.
Ar šo krāsni var strādāt šajos temperatūras režīmos:
• grilēšana no 200–320 °C,
• sacepšana no 150–400 °C,
• apcepšana no 220–280 °C,
• kūpināšana no 105–135 °C.
Uz krāsns grila “KAMADO JOE JR” iespējams ne tikai pagatavot sev ēdienu, bet arī apstrādāt, piemēram, apkūpināt noķertās zivis. Kamēr tiek ķerta otrā zivju porcija, pirmo jau var likt kūpināties, iestatot minimālo temperatūru kūpināšanai: 105–135 °С.
Tātad makšķerniekam grila krāsns “KAMADO” ir vērtīga dāvana, jo:
1. makšķerēšanas laikā viņš var paēst gluži kā restorānā;
2. viņš var atvest mājās zivis, kas jau ir karsti kūpinātas; turklāt karsti kūpinātām zivīm, kas gatavotas pie ūdenstilpnes, piemitīs ne vien patīkams izskats un garša kā no veikala, bet tās uzņems attiecīgās vietas aromātu un dabas spēku, kur tika pagatavotas.
Turklāt zivis nav obligāti jāgatavo zvejas vietā. Noķertās vai nopirktās zivis var lieliski pagatavot arī mājās. Uz restes cepta zivs ir garšīga un veselīga.
Tā ir sulīga, iesārta un ar piesātinātu garšu un aromātu – brīnišķīgas vakariņas ģimenes un draugu lokā. Tādas vakariņas raisa sirsnīgas sarunas un rada svētku sajūtu mājās.
Uz krāsns grila “KAMADO JOE JR” iespējams ne tikai pagatavot sev ēdienu, bet arī apstrādāt, piemēram, apkūpināt noķertās zivis. Kamēr tiek ķerta otrā zivju porcija, pirmo jau var likt kūpināties, iestatot minimālo temperatūru kūpināšanai: 105–135 °С.
Tātad makšķerniekam grila krāsns “KAMADO” ir vērtīga dāvana, jo:
1. makšķerēšanas laikā viņš var paēst gluži kā restorānā;
2. viņš var atvest mājās zivis, kas jau ir karsti kūpinātas; turklāt karsti kūpinātām zivīm, kas gatavotas pie ūdenstilpnes, piemitīs ne vien patīkams izskats un garša kā no veikala, bet tās uzņems attiecīgās vietas aromātu un dabas spēku, kur tika pagatavotas.
Turklāt zivis nav obligāti jāgatavo zvejas vietā. Noķertās vai nopirktās zivis var lieliski pagatavot arī mājās. Uz restes cepta zivs ir garšīga un veselīga.
Tā ir sulīga, iesārta un ar piesātinātu garšu un aromātu – brīnišķīgas vakariņas ģimenes un draugu lokā. Tādas vakariņas raisa sirsnīgas sarunas un rada svētku sajūtu mājās.
Un neaizmirstiet, ka tāds gatavošanas veids ir veselīgs.
Cepot uz plīts, augu eļļā rodas kancerogēnas vielas un papildu kalorijas, zūd vitamīni un derīgās minerālvielas, taču nekas tāds nenotiek, cepot uz krāsns grila “KAMADO”. Uz šī grila notiek vienmērīga karstuma izplatība un Jūs iegūstat sulīgu, diētisku produktu, kas ietērpts svaiga gaisa un vieglu dūmu aromātā.
Līdzās zivīm un gaļai uz krāsns grila “KAMADO” iespējams gatavot arī dārzeņus. Atcerieties, kā garšo uz ugunskura cepts kartupelis – cik tas labi smaržoja, kā garšoja… To visu un vēl vairāk Jums var sniegt ēdiens, kas gatavots uz keramiskajiem griliem.
Uz “Kamado Joe” grila tiek radīti kulinārijas šedevri. Lūk, piemērs no restorāna “32. augusts” šefpavāra, ko var pagatavot no zivs mājas apstākļos.
Vai keramiskais grils ir Jūs ieinteresējis? Mūsu menedžeris sniegs Jums vairāk informācijas jau tagad!